Warmte

Het is alweer een tijdje stil op mijn website. Ik heb mijn laatste werkje met naaldbinden wat klaar was, alweer een paar weken geleden online gezet.

Dat ik nu al een tijdje niks geplaatst heb, wil niet zeggen dat ik niks doe met naaldbinden of kaartweven. Kaartweven doe ik alleen maar op mijn vrijwilligerswerk, omdat ik daar de meeste ruimte voor heb. Naaldbinden doe ik wel nog, maar door de temperaturen van de laatste tijd, leg ik mijn werkje wat vaker weg omdat het te warm wordt op schoot.

Ik ben nu bezig met een poncho met mouwen te maken, waar totaal tien bollen wol in verwerkt gaan worden, en ik heb er nu haast acht in zitten, wat dus voor een groot oppervlak op schoot zorgt en ook voor veel warmte. Met nog iets meer dan twee bollen wol te gaan is het einde van het werkje in zicht, maar door de warme temperaturen buiten en in huis duurt het wat langer dan in de andere drie seizoenen van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *