Poncho 2a

In januari 2022 heb ik al een keer een blog over een poncho gemaakt (Poncho 2 – Naaldbinden & Kaartweven (naaldenkaart.nl)). De poncho die ik nu heb gemaakt is hetzelfde model, alleen met dunner garen gemaakt (naald 1,75-2) , ik heb hem groter/langer gemaakt en ik heb een iets andere steek gemaakt, en (de naam van de steek zelf weet ik niet meer uit mijn hoofd) en een lus op de duim vier lussen achter de duim (omdat het redelijk dun garen was heb ik voor deze steek gekozen, zodat de poncho toch iets steviger is). Deze poncho vind ik ideaal voor in de lente en de herfst omdat het garen dus wat dunner is.

Dit is het garen dat ik heb gebruikt.

Dit is het voorpand.

En dit is het achterpand.

2 gedachten aan “Poncho 2a”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *