Tijdje stil

Het is al een tijdje geleden dat ik wat op mijn blog heb geplaatst. Dit komt onder andere omdat ik bezig ben met een groter project te maken die straks ook weer op mijn blog komt te staan. Ik ben nu een grote cape aan het maken. Ik ben er in de eerste week van juni aan begonnen, en ben nu krap aan net over de helft. Daarbij komt dat, als je zo’n groot project, in de zomermaanden op schoot hebt liggen terwijl je er aan werkt, je het al snel warm krijgt en het project wat vaker aan de kant legt. Ik hoop dat, nu we richting herfst gaan, ik er wat vaker aan kan werken. De hoop was om het project eind september af te hebben, maar als ik nu zie hoe ver ik nu ben, denk ik dat ik nog wat langer bezig ben er aan. Ik heb me er een beetje op verkeken.

Dit is mijn inspiratiebron. Ik weet alleen nog niet zeker of ik een capuchon er aan ga maken. Dat is onder andere afhankelijk van hoeveel wol/garen ik nog over heb als ik de mantel zelf af heb, hoe die dan valt en hoe warm die dan al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *